Recenzie DHS
- zodpovedá vyobrazeniu a popisu
- kvalita
- dobrá cena
Odporúčam ho aj ostatným, nakoľko sme s ním spokojní, ja aj môj syn, ktorý bol z neho nadšený.
- Neviem
- Neviem
Chel by som sa spytať ze do akej rychlosti ma teto bicykel prehadzovačku ci do 1,2,3,4,5,6 alebo 1,2,3,4,5,6,7 alebo 1,2,3,4,5,6,7,8 (bol by som rad key ste my to napisali do e-mailu
výborná cena, rýchla dodacia lehota, určite odporúčam
Je to bicykel ktorý sa mi páči. Je pohodlný a ľahký myslím že na moje krátke túry je priam stvorený. Odporučila som ho svojej sestre ktorá rada chodí na bicyklové túry a je s ním spokojná. Odporučila by som ho aj iným.
Je to perfektný bicykel po ktorom by túžil každý
- ese
- mikloakos
sedie
- seba
- dobry je tento bycikel
ten to bycikel sa mi paci len preto lebo je pekni hnet sa mi zapacil iba na prvi pohlat
pracinik peter
- je na hovno
- slabý
nukupovat
zlý
slabý
- nizkqa cena
super bicykel
Pokiaľ niekto chce tie bližšie fotky, troška som sa prehrabal po nete a v googli, a voľačo som našiel takže tu je to
- Objednal som ho pred tyždňom a este neni ani na sklade.
Jozef chcel by som sa ta spytat , ze kedy ti ho priviezli a či bolo vsetko v poriadku. Dúfam že mi neprivezu inej farby bike.
- vsetko
- nic
....
DHS Impulse Challenger 2687
Anonym
Pridané: 25. februára 2012
(naposledy upravené 26. februára 2012)
- Kotučové brzdy
- dvojité rafiky
- hlinikový rám
- rohy
- opružená vidlica
- pekny dizajn
Proste tento bicykel sa mi velmi páči a je fakt dobrý
- bol dobrý
- kupil som si tento bicykel pred 1 rokom a pokazila sa mi vydlica a newiem zohnat taku hrubku ani dlžku
potrebujem pomôcť kde zožrniem taku podobnu novu vydlicu!
- Má prevody,
- Dobre sa nasadá, je znížený
- Patrí skôr do kategórie detskej alebo pre veľmi malých seniorov
Pre malých seniorov je dobrý i cenovo a taktiež kvalitou;
Pri podrobnejšom popise na internete by nemuselo dochádzať k nespokojnosti;
To že je výrobok určený pre osoby do výšky 170 cm nestačí;
V budúcnosti už takýto tovar budem kupovať iba osobne aby som si ho mohol odskúšať!
DHS Impulse Challenger 2687
makatoakopako
Pridané: 7. januára 2012
(naposledy upravené 7. januára 2012)
co to znamena ze ma 21 rychlosti? kolko ozubenych koliesok ma v predu a v zadu? pls prosim aj foto
- nespokojni obiednal som pred 10 dnami a este nieje ani na sklade
budem rad ak to stihnete do tej lehoti ktoru mate dodrzat cize 14 dni
- Nie je čo kritizovat.
Tovar je taky ako bol prezentovany. Som spokojny.
- c
- cc
cccc
- dizajn
- konstrukcne riesenie
- kvalita zostavenia
Bicykel je velmi pekny, rychly a pohodlny, sedadlo mäkke.
Bohuzial vsak nebol zostaveny s citom pre detaily. Obidve brzdy boli zle nastavene, bolo ich nutne povolit, pretoze bicykel siel velmi z tuha. To iste plati pre zadnu prehadzovacku. Takisto som musel hned naolejovat stojan, pretoze male dieta nema takú silu, ako vyzadoval. Oba blatniky boli osadene nakrivo, slo to vyrovnat rukou. Kryt retaze taktiez zle osadeny, bol v kontakte s retazou, ta pri jazde stale klepala, bolo potrebne ho trochu odtiahnut. Kolesa bolo nutne nafukat. Chybala oranzova odrazka na prednom kolese. Nakrivo osadene dynamo. Rukovete brz sa pretacali, neboli poriadne dotiahnute.
Zvoncek je umiestneny velmi dobre.
Ak to zhrniem, bicykel je velmi sikovny a prijemny, moj kus vsak bol pravdepodobne z piatkovej varky, ked sa chlapi ponahlali domov. Pre uspokojivy stav boli potrebne dve sikovne ruky, 15 minut casu, skrutkovac, imbusovy kluc, francuzsky kluc, kombinacky, pumpa na dofukanie kolies. Tych minimalne 40 € usetrenych oproti kamennemu obchodu za tu chvilku prace stalo.